Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact in 2023: een overzicht

6 februari 2024

Bekijk in NGT

Wat is er allemaal gebeurd bij Tolkcontact in 2023? We hebben twee heel leuke collega’s erbij gekregen: Sherida en Sharon. Tolkgebruikers hebben mooie ervaringsverhalen gedeeld, tolken vertelden over bijzondere tolkopdrachten en een hele groep vertalers heeft onze nieuwsbrieven voorzien van een vertaling in Nederlandse Gebarentaal. Veel tolkgebruikers en tolken hebben enthousiast meegedaan aan de zomerpuzzel en de feestdagenpuzzel. Ook hebben we instructievideo’s gemaakt en gedeeld. En natuurlijk heel veel handige tips gedeeld voor tolkopdrachten, tolkaanvragen enzovoort. 

En hoe zit het met de tolkopdrachten? Hoeveel zijn er uitgevoerd, in welke domeinen, hoe lang duurden die? We hebben alle interessante cijfers verzameld en onder elkaar gezet.