Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact Vertaling

Tolkcontact vertaalt Nederlandse teksten naar een video met Nederlandse gebarentaal of Nederlands ondersteund met Gebaren. We werken graag samen met moedertaalsprekers (native speakers). Wij zorgen ervoor dat de tekst op de juiste manier wordt gepresenteerd.

Hoe werkt het?

Voor diverse opdrachtgevers maken wij vertalingen van teksten. Wij hebben dove presentatoren, dove vertalers en een professionele studio in huis. Zo is de kwaliteit van de Nederlandse gebarentaal gewaarborgd. Tot slot kunnen wij uw producties onder de aandacht brengen bij de doelgroep. Bijvoorbeeld via onze website Doof.nl. Doof.nl is de best bezochte nieuwssite over gehoorgerelateerd nieuws van de Benelux. 

Voor wie?

Wij raden organisaties met dove mensen in de doelgroep aan om artikelen, nieuwsbrieven, video’s, websites of socialemediaposts te vertalen in Nederlandse gebarentaal. Voor veel doven en slechthorenden is de Nederlandse gebarentaal namelijk hun moedertaal. Zij vinden het vaak lastig om Nederlands gesproken en geschreven informatie goed te begrijpen. Door uw informatie te laten vertalen, bereikt u de doelgroep voor wie de informatie bedoeld is.

De kosten

De kosten zijn afhankelijk van de opdracht. Neem contact met ons op voor een offerte.

Voorbeelden

De Tolkcontact-nieuwsbrief is er voor tolkgebruikers in drie varianten: met opmaak, in platte tekst én met NGT-vertaling. Precies dezelfde inhoud, en prettig te lezen of te bekijken voor al onze klanten.

Onderzoeksbureau KWINK groep heeft onderzoek gedaan naar de tekst- en beeldbemiddelingsdienst KPN Teletolk. De resultaten hiervan zijn gepubliceerd in een video in Nederlandse gebarentaal.

MediaMasters is een serious game over de kansen en gevaren van (digitale) media voor de hoogste klassen van het basisonderwijs. De afleveringen zijn ondertiteld en worden ondersteund met gebarentaal voor slechthorende en dove kinderen. De vertaling naar Nederlandse gebarentaal wordt door ons geproduceerd.

Vragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Onze klantenservice helpt u graag verder.