Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact gesloten op Tweede Pinksterdag

15 mei 2024

Tweede Pinksterdag (maandag 20 mei) is voor ons een vrije dag. We lezen die dag geen mails en je kunt ons niet (beeld)bellen.

Spoedgeval? Bel of sms ons spoednummer

Is er een spoedsituatie waarbij je met spoed een tolk nodig hebt? Bel of sms dan naar ons spoednummer. Op ons spoednummer zijn we dag en nacht bereikbaar. Kijk op onze website voor uitleg over spoedsituaties.

SPOEDNUMMER: 06 30 80 47 15

Geen spoed, maar wel een tolk nodig

Als je zelf je aanvraag invoert op mijn.tolkcontact.nl, dan gaan we direct voor je op zoek naar een tolk. Ook als we niet aan het werk zijn, want een deel van onze bemiddeling gaat automatisch. Dus ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen gaat de bemiddeling door. Op onze website leggen we uit hoe je zelf een aanvraag kunt invoeren