Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact Teletolk

Telefonisch bereikbaar zijn voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking? Onze tolken Nederlandse Gebarentaal vertalen gebaren naar spraak en andersom. Voor uw medewerkers verandert er niets, die nemen de telefoon op zoals altijd.

Hoe werkt het?

Via een link op uw contactpagina komt de beller terecht op uw gepersonaliseerde belportaal. Daar kiest de beller tussen communiceren in Nederlandse Gebarentaal of in tekst. De gebarentolk of tekstbemiddelaar vertaalt het gesprek van gebaren of tekst naar gesproken Nederlands en terug.

Zo kan een doof of slechthorend persoon zonder moeite, en zonder extra kosten, bellen met elke organisatie. Wel zo toegankelijk! Voor uw medewerkers verandert er niets, zij kunnen het gesprek afhandelen zoals zij gewend zijn. U ontvangt van ons een directe link naar het belportaal, zodat u deze op uw contactpagina kunt plaatsen. Meer heeft u niet nodig voor Tolkcontact Teletolk.

Wilt u weten hoe het videobelportaal eruitziet? Probeer het hier dan zelf uit! Klik op de knop hieronder.

Voor wie?

Deze dienst is geschikt voor organisaties die telefonisch bereikbaar willen zijn voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking.

Financieel dienstverlener Alpina is al telefonisch bereikbaar voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking dankzij Tolkcontact Teletolk.

De kosten

  • Eenmalige kosten voor het inrichten van het belportaal: € 250
  • Maandelijkse kosten voor het gebruik van het belportaal: € 95

De klant (de beller) hoeft niks te betalen.

(aan)Vragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Onze klantenservice helpt u graag.