Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Voorlichting op locatie

We geven voorlichting in het hele land over de tolkvoorziening en het gebruik van mijn.tolkcontact.nl. Dat doen we bijvoorbeeld op scholen, in ouderencentra en bij uiteenlopende instanties. Daarnaast geven we presentaties aan professionals die werken met doven, slechthorenden en doofblinden, zoals ambulant begeleiders en medewerkers van audiologische centra. Ook staan we regelmatig op informatiemarkten.

Werk je met dove en slechthorende mensen die meer willen weten over het gebruik van de Tolkcontact-app? Ook daarover geven we voorlichting.

Informatie op maat

Heb je vanuit je organisatie hele specifieke vragen, bijvoorbeeld over de inzet van een tolk bij opleidingen of op het werk? Als we langskomen spitsen we onze voorlichting daarop toe. We organiseren ook regelmatig inloopbijeenkomsten op ons kantoor in Bilthoven.

Wil je dat we bij jouw bedrijf, organisatie of stichting kosteloos uitleg komen geven over de tolkvoorziening? Neem dan contact op met onze voorlichter Maaike van der Hagen. Zij vertelt je graag wat we voor jou kunnen doen.

Agenda

Weten waar we binnenkort voorlichting geven?

Voorlichting op locatie in NGT