Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

De diensten van Tolkcontact

Met de diensten van Tolkcontact biedt u in een handomdraai gelijkwaardige communicatie voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking. Zij hoeven zich geen zorgen te maken dat ze iets niet verstaan of dat ze verkeerd worden begrepen. En u begrijpt uw klant. Dankzij Tolkcontact kunnen uw medewerkers klanten en bezoekers net zo vriendelijk helpen als altijd.

Maak kennis met onze tolkdiensten:

Teletolk

Telefonisch bereikbaar zijn voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking? Onze tolken vertalen Nederlandse Gebarentaal naar tekst of spraak, en andersom. De installatie is zo geregeld. Lees meer over Tolkcontact Teletolk en bekijk voorbeelden bij Alpina, gemeente Heemskerk en NS.

Tolk op afstand

Een online tolk kunnen inzetten op elk moment op de dag, aan de balie of bij de receptie? De medewerker kan met één druk op de knop een gebarentolk inzetten via een videoverbinding. De tolk vertaalt alle communicatie tussen de medewerker en de klant. Op deze manier zet u een belangrijke eerste stap richting toegankelijkheid voor dove en slechthorende mensen. Lees meer over Tolkcontact Tolk op afstand.

Tolk op locatie

Heeft u voor een vergadering of een evenement een tolk Nederlandse Gebarentaal of schrijftolk nodig? Tolkcontact zoekt mee! Wij hebben contact met ruim 700 tolken Nederlandse Gebarentaal en schrijftolken in Nederland. Altijd eentje bij u in de buurt. We zetten alles op alles om de ideale gebarentolk te vinden. Lees meer over Tolkcontact Tolk op locatie.

Livestream

De livestreamingdienst is een oplossing voor bijvoorbeeld congressen of live tv-programma’s die u toegankelijk wilt maken voor dove of slechthorende kijkers. Het kan ook toepasbaar zijn in situaties waarin direct een mediatolk nodig is, maar er geen tijd is om een fysieke tolk te regelen. Denk hierbij aan persconferenties en crisiscommunicatie. Lees meer over Tolkcontact Livestream.

Vertaling

Tolkcontact vertaalt Nederlandse teksten naar Nederlandse gebarentaal of Nederlands ondersteund met Gebaren. We werken graag samen met moedertaalsprekers (native speakers). Wij zorgen ervoor dat de tekst op de juiste manier wordt gepresenteerd. Lees meer over Tolkcontact Vertaling.

Tolkcontact-app

Met de Tolkcontact-app hebben slechthorende of dove collega’s altijd een gebarentolk op zak. Via een smartphone, tablet of computer zetten zij direct en zonder afspraak een tolk Nederlandse Gebarentaal op afstand in. Bijvoorbeeld bij een vergadering of een sollicitatiegesprek. Zeven dagen per week tussen 7.00 en 20.00 uur. Lees meer over de Tolkcontact-app.

Meer informatie over onze diensten? Onze klantenservice helpt u graag verder.