Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact Tolk op afstand

Altijd direct een tolk Nederlandse Gebarentaal op afstand beschikbaar voor aan de balie, in de spreekkamer of bij de klantenservice in een winkel. Fijn om altijd de beste service te kunnen bieden, ook aan een dove bezoeker.

Hoe werkt het?

Staat er een slechthorende klant aan de balie en wilt u dat de communicatie soepel en vriendelijk verloopt? Met één druk op de knop via intranet kunnen medewerkers ons videobelportaal bereiken. Hiermee kunnen medewerkers via een smartphone, tablet of computer direct en zonder afspraak een tolk Nederlandse Gebarentaal oproepen. Onze tolken zijn zeven dagen per week tussen 7.00 en 20.00 uur aanwezig. De tolk vertaalt het gesprek van Nederlandse gebarentaal naar gesproken Nederlands. Of van gesproken Nederlands naar tekst, zodat de dove of slechthorende persoon mee kan lezen en via tekst kan reageren.

Voor wie?

Deze dienst is geschikt voor elke organisatie met een baliefunctie. Denk aan de balie bij de spoedeisende hulp in een ziekenhuis, een verkooppunt of de receptie van een gemeente of een bank. Met onze dienst bent u doordeweeks en in het weekend van 7.00 uur tot 20.00 uur toegankelijk voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking.

Veilig en betrouwbaar

Bij sommige gesprekken worden persoonlijke of vertrouwelijke gegevens uitgewisseld. Bij de diensten van Tolkcontact kan alle informatie gevraagd en gegeven worden die men zonder tussenkomst van een tolk ook zou uitwisselen. Onze medewerkers hebben zwijgplicht en mogen niets delen over de gesprekken. De tolk vertaalt/tolkt het gesprek, maar voegt niets toe aan de inhoud van het gesprek.

De kosten

  • Eenmalige kosten voor het inrichten van het belportaal: € 250
  • Maandelijkse kosten voor het gebruik van het belportaal: € 95
  • Kosten voor het inzetten tolk op afstand: € 22,14 per 15 minuten*

*Buiten kantooruren, in het weekend en op feestdagen betaalt u een extra toeslag. Wij houden de door UWV gestelde tarieven aan.

Vragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Onze klantenservice helpt u graag verder.