Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Een tolk inzetten zonder tolkuren

Wil je een gebarentolk of schrijftolk inzetten voor een bijeenkomst, evenement of activiteit? Tolken zijn zelfstandig ondernemers. Je kan dus altijd zelf contact met een tolk opnemen om navraag te doen naar beschikbaarheid en de tarieven die zij aanhouden. Via de zoekmachine van Stichting RTGS zijn alle gekwalificeerde tolken en hun contactgegevens eenvoudig te vinden.

Wil je toch hulp bij het zoeken naar een tolk? Neem dan contact op met Tolkcontact.

Tarieven via Tolkcontact

Voor bemiddeling berekent Tolkcontact de volgende tarieven:

  • Bemiddelingskosten: € 79,50
  • Uurtarief van de tolk voor de getolkte tijd: € 71,48*
  • Reiskosten van de tolk: € 0,84 per kilometer (tot een maximum van 110 kilometer enkele reis)
  • Tolkopdracht op afstand (bijv. videobellen): extra 30% toeslag

*Buiten kantooruren en op weekend- en feestdagen gelden de volgende toeslagen:

Alle genoemde tarieven zijn exclusief btw en gelden bij gebruik van bemiddeling door Tolkcontact. Er is geen garantie dat voor elke aanvraag een tolk gevonden wordt. Tolken hebben zelf de keuze om een opdracht aan te nemen, ook als deze via Tolkcontact wordt aangeboden. Daarom worden er alleen kosten in rekening gebracht bij een geslaagde bemiddeling.

Annuleren van een bemiddelde tolkopdracht kan kosteloos tot 24 uur voor aanvang van de tolkopdracht. Bij het annuleren van een door Tolkcontact bemiddelde tolk binnen 24 uur voor aanvang van de opdracht, wordt 50% van de getolkte tijd in rekening gebracht, evenals bemiddelingskosten.

Maak je onafhankelijk van Tolkcontact een afspraak met een tolk, dan zal de tolk eigen prijsafspraken en voorwaarden aanbieden.

Contact

Heb je interesse in de bemiddelingsdienst van Tolkcontact, of heb je aanvullende vragen over het inzetten van een gebarentolk of schrijftolk voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via contact@tolkcontact.nl of bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur naar 030-304 00 38. Onze medewerkers denken graag met je mee over de mogelijkheden.