Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

15 uur tolk op afstand voor 5 uur van je saldo

Tegenwoordig wordt een tolk op afstand steeds meer gebruikt. Wist je dat dit in de leefsfeer gunstig is voor je tolkuren? Bij de inzet van de eerste 15 tolkuren op afstand in de leefsfeer, wordt er maar 5 uur van je saldo afgehaald. 

Voorbeeld: je hebt via videobellen 1 uur gebruik gemaakt van de tolk. Na afloop stuurt de tolk je een bericht om de opdracht goed te keuren. Bovenin zie je dan staan dat er maar 20 minuten van je saldo af gaat. Dit klopt dus!

Deze regel geldt voor 15 uur tolken op afstand, verspreid over verschillende opdrachten in de leefsfeer. Zodra deze 15 uur gebruikt zijn, zal het normale saldo per opdracht weer worden afgeschreven. Het systeem van Tolkcontact houdt dit automatisch bij. En geen zorgen voor de tolk, die krijgt natuurlijk altijd de volledig getolkte tijd betaald.