Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Uren voor privé- en werksituaties voor 2024

7 december 2023

Bekijk in NGT

Heb je tolkuren voor privésituaties of voor je vaste arbeidscontract? Deze uren worden elk kalenderjaar verlengd door het UWV. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.

Sinds 1 december kun je je uren voor 2024 zien in mijn.tolkcontact.nl. Je kunt dus ook al voor volgend jaar tolkopdrachten inplannen.

Extra tolkuren 2023

Zijn je tolkuren voor dit jaar bijna op en heb je meer nodig? Dan kun je online extra tolkuren aanvragen via het formulier ‘Aanvragen voorziening’ bij UWV.  Dit formulier vind je op uwv.nl/tolk. Hierin geef je aan hoeveel extra uren je nog nodig hebt in 2023 en waarom.

Geef veranderingen door

Verandert er iets in je werkcontract of onderwijs? Geef dit dan uiterlijk een week na de wijziging door aan UWV. Gebruik hiervoor het formulier ‘Wijzigingen doorgeven als u een voorziening ontvangt’. Dit vind je op uwv.nl/tolk. Op het formulier staat welke wijzigingen je moet doorgeven.