Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact gaat over op eHerkenning

2 mei 2022

Over ongeveer een half jaar gaat er voor tolken iets veranderen wat betreft het inloggen bij mijn.tolkcontact.nl. We gaan over op eHerkenning. eHerkenning is een nieuwe manier voor ondernemers om veilig en betrouwbaar toegang te krijgen tot digitale diensten. Ook bij grote overheidsdienstverleners, zoals UWV, de Belastingdienst of RDW kan je al met eHerkenning inloggen. 

Achter de schermen zijn we samen met UWV bezig geweest om deze manier van inloggen ook voor Tolkcontact op te zetten. Na de zomer zullen we officieel overstappen op dit nieuwe inloggen. De komende maanden zullen we niet alleen ons systeem hierop aanpassen, maar ook jullie stap voor stap meenemen in de voorbereidingen. En uiteraard staan we op tijd klaar voor de eerste hulp bij eHerkenning, dus geen zorgen!

Mocht je nieuwsgierig zijn, dan kan je alvast een kijkje nemen op www.eherkenning.nl. Maar je kan ook gewoon wachten op ons volgende bericht hierover.