Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact-nieuwsbrief nu nog toegankelijker

7 februari 2022

Je zag het misschien al: de Tolkcontact-nieuwsbrief is vernieuwd. Met een frisse uitstraling en grotere tekst, afbeeldingen en knoppen willen we de nieuwsbrief toegankelijker maken. Ook kun je nu beter te zien welke artikelen in Nederlandse Gebarentaal (NGT) zijn vertaald. We leggen je graag uit hoe de nieuwsbrief in elkaar zit.

Zie je rechtsonder in de afbeelding boven een tekst een icoon met twee handjes? Dat betekent dat het artikel vertaald is in Nederlandse Gebarentaal. Klik op de afbeelding om de video in NGT te bekijken. Wil je het artikel liever lezen? Dan klik je onderaan de tekst op de button met ‘LEES MEER’.

Wat vind je ervan?

Wat vind jij van de nieuwe nieuwsbrief? Vertel het ons! Dat kun je heel snel doen door onderaan de nieuwsbrief te klikken op het groene of rode duimpje. Wil je je mening toelichten? Stuur dan een mail naar contact@tolkcontact.nl.

Bekijk in Nederlandse Gebarentaal