Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Annuleer je tolkaanvraag en maak iemand anders blij

29 oktober 2021

Heb je een tolkaanvraag gedaan bij Tolkcontact, maar heb je uiteindelijk op een andere manier een tolk gevonden? Of gaat de afspraak niet door? Laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Dan weten wij dat we kunnen stoppen met zoeken. Het zou zonde zijn als er een tolk voor niets bij een opdracht staat. Juist in deze drukke tijd is het belangrijk dat de tolken efficiënt worden ingezet. Is de tolk voor jou niet meer nodig? Dan kan iemand anders er blij mee worden gemaakt.

Laat het ons weten

Je kunt ons heel gemakkelijk laten weten dat we kunnen stoppen met zoeken. Stuur een mailtje naar contact@tolkcontact.nl, of bel met 030 – 304 00 38. Buiten kantoortijden kun je bellen of sms’en met 06-30 80 47 15. Vertel om welke opdracht het gaat en we zetten de zoekopdracht stop. Zo simpel is het!