Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact gesloten op Tweede Paasdag

8 maart 2024

Bekijk in NGT

De eerste feestdagen van het jaar komen er weer aan. Op Goede Vrijdag (vrijdag 29 maart) zijn wij gewoon aan het werk. Tweede Paasdag (maandag 1 april) is voor ons een vrije dag. We lezen die dag geen mail en je kunt ons niet (beeld)bellen.

Spoedgeval? Bel of sms ons spoednummer

Is er een spoedsituatie waarbij je met spoed een tolk nodig hebt? Bel of sms dan naar ons spoednummer. Op ons spoednummer zijn we dag en nacht bereikbaar. Kijk op onze website voor uitleg over spoedsituaties.

SPOEDNUMMER: 06-30 80 47 15

Geen spoed, maar wel een tolk nodig

Als je zelf je aanvraag invoert op mijn.tolkcontact.nl, dan gaan we direct voor je op zoek naar een tolk. Ook als we niet aan het werk zijn, want een deel van onze bemiddeling gaat automatisch. Dus ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen gaat de bemiddeling door. Op onze website leggen we uit hoe je zelf een aanvraag kunt invoeren