Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Zaterdag 25 september is het Werelddovendag in het Beatrix Theater in Utrecht. Ben jij er ook bij? We zien je graag op onze stand op de U-markt!


WANNEER?

Werelddovendag 2021 is op zaterdag 25 september


WAAR?

Dit jaar vindt het plaats in het Beatrix Theater in Utrecht


HOE LAAT?

Vanaf 10:00 uur gaan de deuren open en ben je van harte welkom

Show yourself!

Nederlandse Gebarentaal is erkend! Maar hoe gaan we verder? Zo is het thema van Werelddovendag 2021 ontstaan: Samen naar inclusie.

Wat betekent het voor jou om doof of slechthorend te zijn? En hoe laat je zien wat jij nodig hebt om mee te kunnen doen? Maak het zichtbaar. Show yourself! 

Laat jij jezelf ook zien bij ons op de Tolkcontact-stand in het Beatrix Theater?

Kom jij Tolk Op Afstand levensgroot uitproberen?

Heb je altijd al eens een Tolk Op Afstand willen inzetten, maar het nooit gedurfd? Dit is je kans! We staan met een levensgrote touchscreen op Werelddovendag, zodat je het met onze begeleiding kunt uitproberen.

Maak een foto bij onze photobooth!

Kom langs met je vrienden en maak een foto als leuke herinnering aan Werelddovendag. De foto wordt direct geprint en krijg je mee naar huis. En het leuke is: je krijgt ook een Show Yourself-magneet erbij. Zo kun je je foto thuis op de koelkast plakken 🙂

Alles wat je moet weten

Wanneer is Werelddovendag?

Dit jaar vindt Werelddovendag plaats op zaterdag 25 september.

Waar is Werelddovendag?

Werelddovendag is dit jaar in het Beatrix Theater in Utrecht. Benieuwd hoe je daar kan komen? Dat lees je op de website van het Beatrix Theater.

Is toegang gratis?

Ja, toegang tot Werelddovendag is geheel gratis en je hoeft je NIET aan te melden. Er worden verschillende workshops en activiteiten georganiseerd waarvoor je je WEL moet aanmelden. Dit doe je via de website van Werelddovendag 2021.

Wat doen jullie tijdens WDD?

Wij zijn aanwezig op Werelddovendag met ons Tolkcontact-team om jou te spreken. We beantwoorden je vragen, vertellen je alles over de Tolkcontact-app, Tolk Op Afstand en KPN Teletolk. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om alleen een praatje te maken en ons te leren kennen!

Hoe zit het met de coronamaatregelen?

Om toegang te krijgen tot het Beatrix Theater heb je de coronacheck-app nodig. Lees er meer over op hun website.

Heb je de coronacheck-app nog niet? Download ‘m hier!

Download in de App Store    Ontdek het op Google Play

Bekijk deze pagina in NGT