Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Wij zoeken door!

2 oktober 2023

Bekijk in NGT

Heb je een tolkopdracht ingevuld en toen gekozen voor ‘Laat Tolkcontact zoeken’? Dan is het systeem meteen voor je op zoek gegaan. Het systeem zoekt zelfs buiten kantoortijden en in het weekend verder. Als het lukt om een tolk te vinden, krijg je daar direct bericht over via e-mail of sms. Heb je niets van ons gehoord? Dan zijn we nog aan het zoeken. 

Heb je één werkdag voor de opdracht een mail gekregen dat er nog geen tolk is gevonden? Die mails versturen we altijd aan het eind van de middag. In deze e-mail staat dat er op dat moment nog geen tolk gevonden is. Dat betekent niet dat we stoppen met zoeken! We blijven doorzoeken, tot het laatste moment, vlak voordat de tolkopdracht begint. Dit doen we omdat tolken soms tóch nog een tolkopdracht kunnen aannemen. Bijvoorbeeld omdat een andere opdracht niet doorgaat. 

Gaat jouw opdracht niet door? Of heb je zelf een tolk gevonden? Laat ons dat weten, dan stoppen we met zoeken. Je kunt ons mailen, of in mijn.tolkcontact.nl de tolkaanvraag stopzetten. In mijn.tolkcontact.nl kun je ook zelf zien of er een tolk aan je opdracht is gekoppeld.