Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Werelddovendag 2023: ontmoeten met een glimlach

2 oktober 2023

Bekijk in NGT

Dit jaar werd Werelddovendag gevierd in de Verkadefabriek in Den Bosch. Wat een mooie locatie was dat! Het was gezellig druk bij onze stand en bij de photobooth. We vinden het altijd leuk om tolkgebruikers en tolken te ontmoeten en te spreken. 

Het programma van WDD zag er fantastisch uit. Helaas hadden we zelf geen tijd om naar de activiteiten te gaan. We hebben heel veel verteld bij onze stand: over de tolkvoorziening, over tolkinzet, tolkuren enzovoort.

En wat was het fijn om mensen ter plekke te kunnen helpen met de Tolkcontact-app! Dat gaat vaak makkelijker dan via (beeld)bellen of e-mail. Het voelt goed om mensen daarna met een glimlach weg te zien lopen. Tot volgend jaar!