Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Even voorstellen: collega Sherida

4 september 2023

Bekijk in NGT

We hebben een nieuwe collega. Haar naam is Sherida en ze stelt zich hieronder graag even voor.

‘Hoi allemaal! Ik ben Sherida en sinds 1 augustus ben ik manager bij Tolkcontact. Na mijn studie Sociale Pedagogiek heb ik gewerkt bij een bedrijf dat vernieuwende producten en diensten voor de zorg maakt. Daarna ben ik terechtgekomen bij een grote webwinkel. 

Nu heb ik weer bewust gekozen voor een klein bedrijf, dat zich inzet voor het maatschappelijk belang. Mijn eerste ervaringen bij Tolkcontact zijn ontzettend positief! De gedrevenheid van alle collega’s om communicatie toegankelijker te maken werkt absoluut aanstekelijk. Ik ben benieuwd naar al het moois wat komen gaat en kan niet wachten hieraan bij te dragen! 

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis, naar het strand of breng ik avonden door met vrienden. Ook staat mijn zondag steevast in het teken van Formule 1. Daarnaast ga ik de komende tijd enthousiast aan de slag om zo snel mogelijk de Nederlandse Gebarentaal te leren!’