Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

1 jaar beeldbellen met de klantenservice

6 februari 2023

Bekijk in NGT

Op 15 februari 2023 is de Tolkcontact klantenservice alweer 1 jaar lang bereikbaar via beeldbellen. Tijd voor een terugblik dus! 

Toen we begonnen was het voor ons allemaal heel spannend. Hoeveel mensen zouden er bellen? En hoe zou het gaan? Intussen is het helemaal gewoon geworden. We helpen elke week tientallen mensen in gebarentaal. Er worden allerlei vragen gesteld, bijvoorbeeld over de Tolkcontact-app, tolkaanvragen of KPN Teletolk. We vinden het heel fijn om mensen in hun moedertaal te woord te staan. Vaak horen we ook van klanten dat ze dat prettig vinden en dat horen wij dan weer graag. 

Heb je nog geen contact met ons gehad via beeldbellen? En wil je weten hoe het werkt? Bekijk de video hieronder!