Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Teamtolkopdracht? Zo zorg je voor een spoedige afhandeling van je factuur

Heb je binnenkort een teamtolkopdracht? Spreek dan na afloop met je collega-teamtolk af wat jullie precies invoeren voor de getolkte tijd. Soms is er namelijk een verschil tussen wat de individuele tolken invoeren als getolkte tijd en dan komt dit niet meer overeen met de totale tijd van de teamtolkopdracht. Als dat zo is, kunnen we de facturen niet op de juiste manier aanbieden bij UWV. Stem de getolkte tijd daarom goed met elkaar af, zodat we jouw facturen spoedig én correct kunnen afhandelen.

Voer opdrachten tegelijk in

Steekproefsgewijs komen opdrachten in controle, ook teamtolkopdrachten. We wachten dan met het verwerken tot de collega-teamtolk de opdracht ook heeft ingevoerd. Daarna kunnen we deze twee opdrachten tegelijk controleren en afhandelen. Voor een snelle afhandeling van je factuur kun je daarom het beste met je collega-teamtolk afstemmen wanneer jullie de opdracht allebei indienen.

Als jouw teamtolkopdracht in controle staat, sturen we je een e-mail om te laten weten dat we even wachten op de bijbehorende opdracht. Als de collega-teamtolk bekend is, sturen we die ook een e-mail met het bericht dat we de helft van een teamtolkopdracht in controle hebben, en wachten op de andere helft voordat we beide opdrachten kunnen controleren.

We wachten maximaal 14 dagen op het tweede deel. Vaak is de tweede opdracht al snel binnen en kunnen we beide opdrachten afhandelen. Als na 14 dagen de tweede opdracht nog niet binnen is, zetten we de al ingevoerde helft door. We nemen dan het risico dat er later een correctie gedaan moet worden. Als dat zo is, zal worden overgegaan tot een crediteringsprocedure.

Teamtolktip: heb je geteamtolkt maar tolk je bijvoorbeeld het laatste half uur alleen? Maak hier dan een losse tolkopdracht voor. Dit kan niet opgenomen worden in de teamtolktijd.