Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

KPN Teletolk is vernieuwd: vanaf nu ben je makkelijk én direct bereikbaar!

5 oktober 2021

Goed nieuws voor KPN Teletolk-gebruikers! Vanaf nu kunnen mensen jou nóg makkelijker bereiken. Hoe? Je hebt een nieuw 085-telefoonnummer ontvangen waarmee je voortaan direct gebeld kan worden. Leuk en makkelijk.

Laat de huisarts je terugbellen voor een uitslag. Of vul je nummer in op een contactformulier, bijvoorbeeld als je jouw droomhuis wilt bezichtigen. Wat je ook doet, met je nieuwe nummer ben je direct bereikbaar. Altijd en overal.

Hoe werkt het precies? Kijk voor meer informatie over de update op kpnteletolk.nl/evenbellen (je vindt hier ook de informatie in NGT)

Wat is jouw nieuwe nummer?

Eind september hebben we een e-mail naar je gestuurd met jouw nieuwe 085-nummer. Mail niet gehad? Begin november sturen we je nog een keer een e-mail en je ontvangt je nummer ook per post. Wil je jouw nieuwe nummer graag al weten? Mail ons dan op contact@tolkcontact.nl of gebruik de klantenserviceknop in je Tolkcontact-app.