Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Commerciële opdrachten via Tolkcontact

Er zijn steeds meer organisaties en initiatieven die de waarde inzien van het inhuren van een tolk bij hun evenementen of activiteiten. Een mooie ontwikkeling! Als betreffende organisaties gebruik willen maken van onze bemiddeling bij het vinden van een tolk, dan maken we een profiel voor hen aan in mijn.tolkcontact.nl Je herkent ze aan het woordje ‘betaald’ achter hun naam.

Factureren van commerciële opdrachten
Als er ‘(betaald)’ staat achter de klantnaam, dan gaat het dus om commerciële bemiddeling. Dat betekent dat de opdracht niet wordt gedeclareerd op tolkuren, zoals bij andere opdrachten, maar dat de klant per factuur betaalt. De opdracht kan net als alle andere opdrachten worden ingevoerd in mijn.tolkcontact.nl Jij dient ‘m in, wij doen de rest. 

Tarieven
Bij betaalde commerciële opdrachten worden de regels en het tarief van het werkdomein gehanteerd. Voor opdrachten op afstand is het tarief standaard 130%. Kijk voor meer informatie over het factureren bij onze veelgestelde vragen.

Een voordeel van een commerciële opdracht is dat je in de toekomst ook direct met deze klant een tolkafspraak kan maken voor toekomstige projecten. Dit kan buiten de bemiddeling van Tolkcontact, waardoor je bijvoorbeeld ook je eigen tariefvoorwaarden kan aanbieden.