Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Wij zoeken nog even door…

4 mei 2021

Onze deels geautomatiseerde bemiddeling zorgt ervoor dat Tolkcontact het grootste deel van de dag bezig is met het zoeken naar tolken. Tussen 8.00 uur en 22.00 uur (doordeweeks én in het weekend) worden tolken gevraagd of ze jouw tolkaanvraag kunnen aannemen.

Wij zoeken tot het laatste moment door, zelfs tot vlak voordat jouw afspraak begint. Het kan namelijk zo zijn dat een tolk toch nog reageert als er bijvoorbeeld een andere afspraak wegvalt.

Hoe weet je of er een tolk gevonden is?
Zodra er een tolk gevonden is, krijg je automatisch bericht. Heb je nog geen bericht gehad, dan zijn wij nog druk bezig met het zoeken naar een tolk. Je kunt de status van je tolkaanvraag ook zelf bekijken door in te loggen in mijn.tolkcontact.nl of te mailen naar contact@tolkcontact.nl

Gaat je opdracht niet meer door? Laat het dan zo snel mogelijk aan Tolkcontact weten. Dan weten wij ook dat we niet meer verder hoeven te zoeken.