Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Hiep, hiep hoera: Tolkcontact bestaat vijf jaar!

4 januari 2021

Tolkcontact is niet meer weg te denken in de wereld van de tolkbemiddeling. In 2020 werden er ruim 110.000 tolkopdrachten ingevoerd via mijn.tolkcontact.nl. En in vijf jaar tijd bijna 450.000 opdrachten in totaal! Een getal om trots op te zijn, vooral als je bedenkt dat we vijf jaar geleden begonnen met slechts een handjevol opdrachten.

Vol spanning keken we destijds of het systeem inderdaad de sms’jes zou versturen met “We zoeken een tolk voor…” Je kunt je de opluchting en blijdschap vast voorstellen toen de opdrachten ook daadwerkelijk werden aangenomen.

Nog steeds enthousiast
Er is in de tussentijd veel veranderd. Tolkcontact is gegroeid. Het systeem is uitgebreid, het team is vergroot en er kwamen nieuwe uitdagingen bij. Maar hoeveel er in die vijf jaar ook is veranderd, sommige dingen blijven hetzelfde. Zo voelen we nog steeds blijdschap bij elke succesvol uitgevoerde tolkopdracht. Het enthousiasme om klanten en tolken te helpen hebben we nog altijd. En ook de nieuwe uitdagingen die we elk jaar tegenkomen, gaan we met dezelfde passie aan. We kijken uit naar de volgende vijf jaren!

Heb jij ook leuke persoonlijke herinneringen of anekdotes met Tolkcontact die je graag wil delen? Laat het ons vooral weten. We zijn heel benieuwd.