Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Even voorstellen: onze nieuwe collega Maartje

14 december 2020

In deze gekke tijden van online en thuiswerken, is onze nieuwe collega Maartje Maas begonnen. Ze voelt zich al helemaal thuis, ondanks dat we op afstand werken. De warmte en gezelligheid van het Tolkcontact Team spat volgens Maartje dan ook van het beeldscherm af.

Maartje is opgeleid tot gebarentaaldocent en woont sinds een tijdje weer in Den Bosch. ‘Terug naar het nest’, want ze miste de ‘Brabantse tongval en dat mensen elkaar nog leuk gedag zeggen in de supermarkt’.
25 jaar lang was Maartje elke zaterdag ergens buiten in de natuur aan het spelen met haar scoutingvereniging. Wat ze zo leuk vond aan scouting was het feit dat iedereen kan meedoen, ongeacht culturele achtergrond, afkomst, geloof, beperking of politieke overtuiging.

En dat is precies wat ze ook prettig vindt aan haar werk bij Tolkcontact, dat ze kan bijdragen aan een inclusieve samenleving.