Tolkcontact tolk op afstand

Zou het niet handig zijn om altijd een gebarentolk in uw achterzak te hebben? Met Tolkcontact tolk op afstand kan dat. Zonder afspraak kunt u direct een gebarentolk op afstand inzetten. Bij priv├ęsituaties, werksituaties en onderwijssituaties.


Bekijk hier alle veelgestelde vragen over Tolkcontact tolk op afstand


Ik wil me aanmelden

Wilt u gebruikmaken van Tolkcontact tolk op afstand, dan heeft u de software van Signcall en tolkuren nodig. Wij maken dat graag voor u in orde. U hoeft zelf geen contact op te nemen met Signcall, dat doen wij voor u. Als u een mail stuurt naar contact@tolkcontact.nl, dan bekijken we of we nog aanvullende gegevens van u nodig hebben.

Altijd een gebarentolk op zak

De tolk op afstand vervangt niet de tolk op locatie, maar vergroot uw keuzemogelijkheid en flexibiliteit om een tolk in te zetten. Tolkcontact tolk op afstand is bedoeld om bij korte situaties (maximaal 20 minuten) een gebarentolk op afstand in te kunnen zetten. Op bepaalde tijden zijn er altijd Tolken Nederlandse Gebarentaal aanwezig die u kunt inzetten. De tolkinzet van een gebarentolk via Tolkcontact tolk op afstand wordt automatisch verrekend met uw tolkuren.

Stelt u zich eens voor: u wilt een nieuwe bank kopen. In een woonwinkel ziet u een hele mooie bank. U heeft hier nog een vraag over, maar de communicatie met de verkoper verloopt niet optimaal. Met Tolkcontact tolk op afstand is dat geen probleem meer. U pakt uw smartphone of tablet, klikt op de knop, de tolk verschijnt en u gaat verder met het gesprek in gebarentaal.

Of: u bent thuis en een van uw kinderen ligt ziek in bed. De koorts stijgt en u wilt graag een afspraak maken bij de huisarts. Met Tolkcontact tolk op afstand is dat geen probleem meer. U pakt uw smartphone of tablet, klikt op de knop, de tolk verschijnt en u kunt via de tolk de huisarts bellen om een afspraak te maken.

Of: u bent op uw werk en uw collega vraagt of hij even iets met u kan overleggen. Door zijn grote snor is deze collega voor u lastig te volgen. Met Tolkcontact tolk op afstand is dat geen probleem meer. U pakt uw smartphone of tablet, klikt op de knop, de tolk verschijnt en u kunt het overleg ontspannen volgen in gebarentaal.

Drie willekeurige situaties waarbij de mogelijkheid om direct een tolk in te kunnen zetten handig is. De keuze is aan u.


Bekijk hier alle veelgestelde vragen over Tolkcontact tolk op afstand


Ervaringsverhaal: 'Makkelijk te gebruiken'

Annemieke en haar zoon Bob maken gebruik van Tolkcontact tolk op afstand. In deze video vertelt Annemieke over hun ervaringen.