Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Tolkcontact Telefonie

Telefonisch bereikbaar zijn voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking? Onze tolken Nederlandse Gebarentaal vertalen gebaren naar spraak en andersom. Voor uw medewerkers verandert er niets.

Hoe werkt het?

Met één druk op de knop kunnen klanten ons videobelportaal op uw website bereiken. Zij komen dan direct in contact met een tolk Nederlandse Gebarentaal. De tolk Nederlandse Gebarentaal heeft een gesprek in gebarentaal met de klant en geeft in gesproken taal aan de medewerker door wat de klant vertelt. De klant kan ook communiceren via tekstbemiddeling. De klant en de tolk chatten dan met elkaar en de tolk vertelt de medewerker aan de telefoon wat de klant typt. Voor uw medewerkers verandert er niets, zij kunnen het gesprek afhandelen zoals zij gewend zijn.

Voor wie?

Deze dienst is geschikt voor organisaties die telefonisch bereikbaar willen zijn voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking. Wij geven u een klein stukje code die u op uw website kunt plaatsen. Meer heeft u niet nodig om Tolkcontact Telefonie te laten slagen.

Financiële dienstverlener Alpina is al telefonisch bereikbaar voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakbeperking dankzij Tolkcontact Telefonie.

De kosten

  • Eenmalige kosten voor het inrichten van het belportaal: € 250
  • Maandelijkse kosten voor het gebruik van het belportaal: € 95

De klant (de beller) hoeft niks te betalen.

Vragen?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Onze klantenservice helpt u graag verder.