Nieuws

Welkom bij Tolkcontact | inloopdag donderdag 14 december

24 november 2017 | actueel

Nieuwsgierig naar de medewerkers van Tolkcontact? Zien wie er bemiddelt, wie de e-mails beantwoordt en wie de telefoon opneemt? Kom dan naar onze inloopdag op donderdag 14 december 2017. Zowel voor tolkgebruikers als voor tolken en studenten van de Hogeschool Utrecht.

9.30-11.30 uur: voor tolken en studenten

Ben jij gebarentolk, schrijftolk, of tolk of gebarendocent in opleiding en nieuwsgierig naar ons? Wij vinden het erg leuk om persoonlijk kennis met jullie te maken en leiden jullie graag rond bij Tolkcontact en Berengroep. We vertellen dan niet alleen meer over Tolkcontact, maar laten jullie ook graag kennismaken met de andere projecten die we bij Berengroep uitvoeren, zoals KPN Teletolk en Tolkcontact tolk op afstand.

Je bent van harte welkom om op donderdag 14 december 2017 tussen 9.30 en 11.30 uur bij ons binnen te lopen voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Aanmelden is niet nodig. We hebben geen vast programma. Je kunt gewoon binnen komen lopen op het moment dat het jou uitkomt.

14.30-16.30 uur: voor tolkgebruikers

Bent u tolkgebruiker en nieuwsgierig naar ons? U bent van harte welkom om op donderdag 14 december 2017 tussen 14.30 en 16.30 uur kennis te komen maken met het team achter Tolkcontact. Ook vertellen we u tijdens deze middag graag meer over de andere projecten die we bij Berengroep uitvoeren, zoals KPN Teletolk en Tolkcontact tolk op afstand. Er is geen vast programma, dus u kunt zelf kiezen hoe laat u komt en hoelang u blijft. Natuurlijk staat er een hapje en drankje voor u klaar.

Tolkcontact goed bereikbaar met auto en OV

Ons kantoor zit in Bilthoven op de Rembrandtlaan 4. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Bilthoven zit om de hoek). Komt u met de auto? Voor de deur kunt u gratis parkeren. De ingang vindt u aan de zijkant van het pand bij het bordje Berengroep.

Let op: het kantoor van Tolkcontact bevindt zich op de eerst verdieping. Er is geen lift aanwezig.