Nieuws

Welkom bij Tolkcontact: Inloopdag donderdag 11 oktober

7 augustus 2018 |

Op donderdag 11 oktober organiseren wij weer een inloopdag bij ons op kantoor. Wil je graag meer informatie over onze diensten of wil je ons team beter leren kennen? Kom dan bij ons langs op donderdag 11 oktober. Onze inloopdag is zowel voor tolkgebruikers als voor tolken en studenten van de Hogeschool Utrecht.

09.30-11.30 uur: Voor tolken en studenten

Ben jij gebarentolk, schrijftolk, of tolk of gebarendocent in opleiding en nieuwsgierig naar ons? Wij vinden het erg leuk om persoonlijk kennis met je te maken en leiden je graag rond bij Tolkcontact en Berengroep. We vertellen dan niet alleen meer over Tolkcontact, maar laten je ook graag kennismaken met de andere projecten die we bij Berengroep uitvoeren, zoals KPN Teletolk en Tolkcontact tolk op afstand.

Je bent van harte welkom om op donderdag 11 oktober 2018 tussen 9.30 en 11.30 uur bij ons binnen te lopen voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Aanmelden is niet nodig. We hebben geen vast programma. Je kunt gewoon binnenlopen op het moment dat het jou uitkomt.

14.30-16.30 uur: Voor tolkgebruikers

Ben je tolkgebruiker en nieuwsgierig naar ons? Je bent van harte welkom om op donderdag 11 oktober 2018 tussen 14.30 en 16.30 uur kennis te komen maken met het team achter Tolkcontact. Ook vertellen we je tijdens deze middag graag meer over de andere projecten die we bij Berengroep uitvoeren, zoals KPN Teletolk en Tolkcontact tolk op afstand. Er is geen vast programma, dus je kunt zelf kiezen hoe laat je komt en hoelang je blijft. Natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar.

Tolkcontact goed bereikbaar met auto en OV

Ons kantoor zit in Bilthoven op de Rembrandtlaan 4. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Bilthoven zit om de hoek). Komt je met de auto? Voor de deur kun je gratis parkeren. De ingang is aan de zijkant van het pand bij het bordje Berengroep.

Let op: het kantoor van Tolkcontact bevindt zich op de eerst verdieping. Er is geen lift aanwezig.