Nieuws

Welkom bij Tolkcontact | inloopdag dinsdag 26 september

6 september 2017 | actueel

Nieuwsgierig naar de medewerkers van Tolkcontact? Zien wie er bemiddelt, wie de e-mails beantwoordt en wie de telefoon opneemt? Kom dan naar onze inloopdag op dinsdag 26 september 2017. Zowel voor tolkgebruikers als voor tolken.

9.30-11.30 uur: voor tolken

Ben jij gebarentolk of schrijftolk en nieuwsgierig naar ons? Wij vinden het erg leuk om persoonlijk kennis met jullie te maken en leiden jullie graag rond bij Tolkcontact en Berengroep. We vertellen dan niet alleen meer over Tolkcontact, maar laten jullie ook graag kennismaken met de andere projecten die we bij Berengroep uitvoeren, zoals KPN Teletolk en ‘Tolkcontact tolk op afstand’.

Jullie zijn van harte welkom om op dinsdagochtend 26 september tussen 9.30 en 11.30 uur bij ons binnen te lopen voor een kop koffie of thee met iets lekkers. Aanmelden is niet nodig. We hebben geen vast programma. Je kunt gewoon binnen komen lopen op het moment dat het jou uitkomt.

14.30-16.30 uur: voor tolkgebruikers

Bent u tolkgebruiker en nieuwsgierig naar ons? U bent van harte welkom om op dinsdag 26 september tussen 14.30 en 16.30 uur kennis te komen maken met het team achter Tolkcontact. Ook vertellen we u tijdens deze middag graag meer over de andere projecten die we bij Berengroep uitvoeren, zoals KPN Teletolk en ‘Tolkcontact tolk op afstand’. Er is geen vast programma, dus u kunt zelf kiezen hoe laat u komt en hoelang u blijft. Natuurlijk staat er een hapje en drankje voor u klaar.

Komt u op dinsdag 26 september bij ons langs? Meld u dan vooraf aan door een e-mail te sturen naar contact@tolkcontact.nl.

Tolkcontact goed bereikbaar met auto en OV

Ons kantoor zit in Bilthoven op de Rembrandtlaan 4. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Bilthoven zit om de hoek). Komt u met de auto? Voor de deur kunt u gratis parkeren. De ingang vindt u aan de zijkant van het pand bij het bordje Berengroep.

Let op: het kantoor van Tolkcontact bevindt zich op de eerst verdieping. Er is geen lift aanwezig.