Nieuws

Vacature: Bureaumedewerker bij Berengroep

13 oktober 2013 | actueel

Berengroep, het projectbureau in de hoorsector, is sinds 1 januari 2016 verantwoordelijk voor de uitvoering van de tolkvoorziening voor doven en slechthorenden in het leefdomein. We voeren dit project uit onder de naam Tolkcontact.

Voor het project Tolkcontact zijn wij op zoek naar een

ervaren bureaumedewerker

32 uur per week


Wat houdt de functie in?
Als bureaumedewerker van Tolkcontact werk je mee aan de uitvoering van misschien wel de meest belangrijke voorziening voor doven en (zwaar)slechthorenden, namelijk het recht om gebruik te maken van een tolk. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het beoordelen en toekennen van (extra) tolkuren. Daarnaast help je mee om een passende gebarentolk of schrijftolk te vinden als een dove of slechthorende tolkgebruiker vraagt om bemiddeling bij een tolkaanvraag. Je bent medeverantwoordelijk voor de volledige administratieve organisatie van de tolkvoorziening en levert een bijdrage aan het opmaken van verantwoordingsrapportages.

Wat zoeken we?
Spreken de beschreven werkzaamheden je aan en vind je het leuk om zelf initiatief te kunnen nemen en dingen te regelen? Laat je je niet afschrikken door administratieve taken? Ben je klantgericht en klantvriendelijk? Werk je accuraat en zelfstandig, maar kun je ook goed functioneren als onderdeel van een hecht team? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken en maken we heel graag kennis met je.

Welke vaardigheden beheers je?
  • Je werkt en denkt op HBO-niveau.
  • Je bent klantgericht, accuraat en integer. Je geeft service met een glimlach via de telefoon, per mail, via chat en sms.
  • Je werkt secuur en netjes, bent organisatorisch sterk, stressbestendig en kunt snel schakelen.
  • Je hebt kennis van communicatiemiddelen en -mogelijkheden.
  • Je weet hoe je op een aantrekkelijke manier verantwoordingsrapportages en projectinformatie kunt presenteren.
  • Het is een pre als je gebarentaalvaardig bent en kennis van de doelgroep (doven/slechthorenden en gebaren-/schrijftolken) hebt.

Wat mag je van ons verwachten?
Wij bieden een baan met veel ruimte voor eigen initiatief. Met 25 enthousiaste en gedreven collega’s en een open en informele werksfeer. Berengroep werkt vanuit de gedachte dat we met elkaar en met onze opdrachtgevers, het beste uit onze projecten kunnen halen. Waarbij de talenten en mogelijkheden van alle betrokken individuen worden benut. We vinden resultaten belangrijk, maar plezier net zozeer. Daarbij is een goede balans tussen werk en privé een belangrijke voorwaarde.

Sollicitatieprocedure
Je kunt je schriftelijke sollicitatie vóór 24 oktober 2016 mailen naar vacatures@berengroep.nl. De gekozen kandidaat start bij voorkeur uiterlijk per 5 december 2016. Het gaat in eerste instantie om een contract voor de periode van een jaar.

Heb je vragen over de vacature of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Daphne Hilhorst, projectmanager Tolkcontact, 030-304 00 35 of daphne@berengroep.nl.

Over Berengroep
Berengroep zet zich als projectbureau in om ambities te verwezenlijken. Of anders gezegd: onze mensen houden ervan om met durf, daadkracht en bezieling nieuwe plannen te bedenken én in de praktijk te brengen. Berengroep helpt bij het vinden van kansen, het ontwikkelen en neerzetten van een nieuw product, nieuwe dienst of een andere structuur en om deze vervolgens te verankeren binnen de organisatie van de opdrachtgever. Naast de projecten die wij ontwikkelen en uitwerken samen met onze opdrachtgevers, heeft Berengroep ook een aantal eigen projecten waaronder de website Doof.nl, het magazine Gezond Gehoor en de telecomoplossing Signcall. In 2013 heeft Berengroep samen met KPN de beeld- en tekstbemiddelingsdienst KPN Teletolk opgezet waarmee doven en slechthorenden met horenden kunnen bellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.