Nieuws

Tolkcontact organiseert inloopmiddag voor tolken

4 maart 2016 | actueel

Ben jij gebarentolk of schrijftolk en nieuwsgierig naar ons? Wil je zien wie je aan de telefoon hebt als je belt of wie er op je mailtje antwoordt? Wil je ons graag persoonlijk een vraag stellen? Kom dan naar onze inloopmiddag!

Alle tolken zijn op donderdagmiddag 24 maart tussen 14.00 en 17.00 uur van harte welkom om kennis te komen maken met het team achter Tolkcontact. Ook kunnen ze direct meer ontdekken over Berengroep. Er is geen vastomlijnd programma voor deze middag. Natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar.

Ben jij gebarentolk of schrijftolk en ben jij erbij? We vinden het fijn als je ons dat even laat weten. Dat kan door een e-mail te sturen naar contact@tolkcontact.nl. Maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom om op 24 maart 's middags binnen te lopen.

Ons kantoor zit in Bilthoven op de Rembrandtlaan 4. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer (station Bilthoven zit om de hoek). Kom je met de auto? Voor de deur kun je gratis parkeren. De ingang vind je aan de zijkant van het pand bij het bordje Berengroep.

Deze eerste inloopmiddag is alleen bedoeld voor tolken. Gedurende het jaar zullen we op verschillende dagen en tijden inloopmomenten organiseren. Ook tolkgebruikers zijn dan welkom. Via de website houden we jullie op de hoogte.