Nieuws

Nieuwe collega's bij het Tolkcontact-team

29 december 2016 | actueel

De samenstelling van het Tolkcontact-team is veranderd. Kees-Ate heeft een andere baan gevonden en Ghislaine gaat van medio januari tot medio augustus een wereldreis maken. Twee nieuwe collega's versterken nu het team. Zij stellen zich graag voor.

Hallo! Mijn naam is Heleen Ophof. Ik ben 31 jaar oud en woon in Amsterdam waar ik een appartement deel met mijn twee katten. Door mijn opleiding tot Tolk Nederlandse Gebarentaal begrijp ik als geen ander hoe belangrijk een goede tolkvoorziening is. Ik ben niet werkzaam als tolk, maar kijk er naar uit om me in te mogen zetten voor de tolkvoorziening! Naast mijn werk dans, lees en reis ik graag. Het liefst reis ik door Latijns-Amerika om daar salsa te dansen, Spaanse les te volgen en heel bruin te worden.

Mijn naam is Anne-Fleur Buschman. Ik ben 25 jaar oud en woon in Ede. Hiervoor heb ik de opleiding Communicatie afgerond aan de HAN in Nijmegen. Ik zet mij graag maatschappelijk in en werk het liefst met en voor mensen. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. In mijn vrije tijd ben ik vaak in de bioscoop of in het bos te vinden. Daarnaast houd ik van bakken en reis ik graag.

Samen met Daphne en Martijn, staan Heleen en Anne-Fleur klaar om alle vragen over Tolkcontact te beantwoorden.

Benieuwd wat de medewerkers van Tolkcontact zoal doen op een dag? In april stond een uitgebreid artikel over onze werkzaamheden in het magazine Gezond Gehoor. Gemist? Geen nood, lees hier het artikel Gelukt, een tolk gevonden! terug.