Nieuws

Nieuwe collega bij Tolkcontact

1 maart 2018 | actueel

'Goedendag, Tolkcontact met Erik'
We hebben een nieuwe collega bij Tolkcontact. Vanaf vandaag versterkt Erik Schophuizen ons team.

Erik is een 29-jarige Brabander die ondertussen al enige jaren in Utrecht woont. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met creatieve bezigheden, zoals schrijven, fotograferen en koken. Daarnaast is hij regelmatig op middelbare scholen te vinden om met leerlingen te praten over diversiteit. Vanaf vandaag is Erik bijna elke dag te vinden bij Tolkcontact. Grote kans dus dat je hem binnenkort aan de telefoon krijgt of dat hij je e-mail beantwoordt.

Het Tolkcontact-team bestaat nu uit vijf collega's: Anne-Fleur, Daphne, Erik, Heleen en Karin. In februari hebben we afscheid genomen van Ghislaine en Martijn; Ghislaine emigreert naar Frankrijk en Martijn gaat als gebarendocent aan de slag bij Kentalis. Het Tolkcontact-team wordt ook ondersteund door de andere medewerkers van Berengroep, bijvoorbeeld bij de communicatieactiviteiten of als het telefonisch druk is.

Benieuwd wat de medewerkers van Tolkcontact zoal doen op een dag? In april 2017 stond een uitgebreid artikel over onze werkzaamheden in het magazine Gezond Gehoor. Gemist? Geen nood, lees hier het artikel Gelukt, een tolk gevonden! terug.