Nieuws

Meer uitleg over ons bemiddelingssysteem

5 augustus 2016 | actueel

We geven graag meer uitleg over het geavanceerde bemiddelingssysteem van mijn.tolkcontact.nl. Ook buiten kantoortijd gaat de bemiddeling van Tolkcontact door en worden tolken gevraagd voor tolkopdrachten. In dit filmpje (in gebarentaal en met ondertiteling) vertellen we hier meer over.Tolkgebruikers kunnen op elk moment van de dag een tolkaanvraag invoeren op mijn.tolkcontact.nl en Tolkcontact vragen een tolk te zoeken. Dat kan dus ook ‘s avonds, ‘s nachts of in het weekend.

Het geavanceerde bemiddelingssysteem van mijn.tolkcontact.nl gaat vervolgens op zoek naar een tolk die past bij de aanvraag en in de buurt van de opdracht woont. We matchen op tolkmethode, situatie en eventueel aanvullende vaardigheden waarvan u aangeeft dat die van belang zijn bij de opdracht. Ook kijken we naar de beschikbaarheid van de tolken en of tolken niet al een andere opdracht hebben op dat tijdstip.

Wij benaderen nooit meerdere tolken tegelijk, maar altijd één voor één. Dat doen we tussen 08.00 en 22.00 uur. Als een tolk ‘nee’ zegt op een opdracht, benaderen we direct de volgende tolk. Als een tolk niet reageert, benaderen we na een vastgestelde tijd de volgende tolk. De intervaltijd tussen het benaderen van tolken wordt steeds korter. Tolken die benaderd zijn voor een opdracht, maar nog niet gereageerd hebben, behouden de mogelijkheid om op de opdracht te reageren tot de opdracht door een tolk is geaccepteerd. De tolkgebruiker ontvangt automatisch bericht zodra een tolk de opdracht aangenomen heeft.

Met spoed een tolk nodig?
Heeft u met spoed een tolk nodig? Bel of sms ons dan. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Lees hier verder over spoedgevallen. SPOEDNUMMER: 06-30 80 47 15

Meer informatie
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons mailen op contact@tolkcontact.nl, bellen op 030-304 00 38. Als u via de webcam met ons wilt praten in gebarentaal, stuur dan een e-mail naar contact@tolkcontact.nl om een afspraak te maken.