Nieuws

Inloopdag Tolkcontact voor tolkgebruikers en tolken

26 mei 2016 | actueel

Nieuwsgierig naar de medewerkers van Tolkcontact? Wilt u zien wie er voor u bemiddelt, wie uw e-mails beantwoordt en wie u aan de telefoon heeft als u belt? Kom dan naar onze inloopdag op maandag 20 juni. Zowel voor tolkgebruikers als voor tolken.

9.30-11.30 uur: voor tolken

Alle gebarentolken en schrijftolken zijn op maandagochtend 20 juni tussen 9.30 en 11.30 uur van harte welkom om kennis te komen maken met het team achter Tolkcontact. Ook kunnen ze direct meer ontdekken over Berengroep. Er is geen vastomlijnd programma voor deze ochtend. Natuurlijk staat er kop koffie/thee mét iets lekkers klaar.

Ben jij gebarentolk of schrijftolk en ben jij erbij? We vinden het fijn als je ons dat even laat weten. Dat kan door een e-mail te sturen naar contact@tolkcontact.nl. Maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom op maandagochtend 20 juni binnen te lopen.

14.30-16.30 uur: voor tolkgebruikers

Alle tolkgebruikers zijn op maandagmiddag 20 juni tussen 14.30 en 16.30 uur van harte welkom om kennis te komen maken met het team achter Tolkcontact. Ook kunt u dan direct meer ontdekken over Berengroep. Er is geen vast programma, dus u kunt zelf kiezen hoe laat u komt en hoelang u blijft. Natuurlijk staat er een hapje en drankje klaar.

Komt u op maandag 20 juni langs? Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar contact@tolkcontact.nl.

Parkeren voor de deur

Ons kantoor zit in Bilthoven op de Rembrandtlaan 4. We zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer(station Bilthoven zit om de hoek). Komt u met de auto? Voor de deur kunt u gratis parkeren. De ingang vindt u aan de zijkant van het pand bij het bordje Berengroep.