Nieuws

Even voorstellen ... Jorinda

2 januari 2020 |

Nieuw jaar, nieuwe collega? Niet helemaal, want Jorinda Duits werkt inmiddels alweer bijna twee maanden bij Tolkcontact. Reden genoeg om haar even voor te stellen!

Jorinda is 24 jaar en daarmee de jongste medewerker bij Tolkcontact. Afgelopen zomer zette ze een krabbel op haar diploma van de Christelijke Hogeschool Ede en dat betekent dat ze zich officieel Social Worker mag noemen.

Tijdens haar studie verdiepte ze zich in de Nederlandse Gebarentaal en de dovencultuur door het volgen van de Minor Taal en Cultuur Nederlandse Gebarentaal. En nu dus aan de slag met haar allereerste ‘echte’ baan.

Jorinda omschrijft zichzelf als een rustig, sociaal en vriendelijk persoon. Ze lacht graag en kan erg genieten van het observeren van mensen. Of dit nu in de trein is, aan de lunchtafel of aan haar bureau. De diversiteit en de eigenheid van mensen vindt ze ontzettend leuk. Daarbij vindt ze het altijd een leuke uitdaging om mensen écht te leren kennen en te kunnen begrijpen waar bepaald gedrag of reacties vandaan komen.

Sinds haar vijfde levensjaar zit ze al op balletles en ze draait met liefde pirouettes. Of ze kijkt hoe andere danseressen het doen tijdens een balletvoorstelling van het Nationaal ballet. Als ze dan nog tijd over heeft, gaat ze graag shoppen, naar een leuke wijnbar, of een High Cocktail met aansluitend sushi. Of cultuur snuiven in verschillende steden, weekendjes weg met vrienden of lekker naar familie. Geen tijd om te vervelen dus!