Nieuws

Even voorstellen ... Ghislaine

26 november 2019 |

Er is de afgelopen weken wat veranderd in het team van Tolkcontact. Aan de ene kant namen we afscheid van Anne-Fleur, die een nieuwe uitdaging is aangegaan. Maar we hebben ook drie nieuwe aanwinsten. Of nou ja, nieuw? Ghislaine is nu voor de derde keer terug bij Tolkcontact!

In 2015 is ze bij het begin van Tolkcontact betrokken geweest. Van origine is ze Neerlandica, ze heeft de wereld rondgereisd en in verschillende landen gewoond en heeft hierdoor niet alleen sterke sociale skills, maar spreekt ook meerdere talen.

Haar hart ligt bij het gelijker maken van de wereld. Ghislaine is feministisch en queer, vindt gender een construct, is van mening dat leeftijd slechts een getal is en dat fysieke kenmerken onbelangrijk zouden moeten zijn. Haar droom is dat de wereld op een dag een eerlijke en gelijke plek is voor iedereen. Ze houdt ervan om waardevolle contacten op te bouwen en mensen dichter bij elkaar te brengen.

Een spreuk die dit heel mooi voor haar samenvat is:
"The idea that some lives matter less is the root of all that is wrong with this world." - Dr Paul Farmer (Het idee dat sommige levens minder belangrijk zijn, is de wortel van alles wat er mis is met deze wereld.)

In haar vrije tijd stuurt ze nog ouderwetse post, maakt ze sieraden van avocadopitten, oefent ze om nagelstyliste te worden en is ze altijd op zoek naar de mooiste tweedehands kleding. Tot slot houdt ze van koken, eten en een goed glas (Franse) wijn.