Nieuws

Altijd een gebarentolk op zak

24 april 2017 |

Zou het niet handig zijn om altijd een gebarentolk in uw achterzak te hebben? Met Tolkcontact tolk op afstand kan dat. Zonder afspraak kunt u direct een gebarentolk op afstand inzetten. Bij privésituaties, werksituaties en onderwijssituaties.


De tolk op afstand vervangt niet de tolk op locatie, maar vergroot uw keuzemogelijkheid en flexibiliteit om een tolk in te zetten. Met name bij onverwachte en/of korte situaties. Op bepaalde tijden zijn er altijd Tolken Nederlandse Gebarentaal aanwezig die u zonder afspraak kunt inzetten. De tolkinzet van een gebarentolk via Tolkcontact tolk op afstand wordt automatisch verrekend met uw tolkuren.

Tolkcontact tolk op afstand is via Signcall te gebruiken op uw smartphone, tablet en PC. De nieuwe dienst wordt de komende periode gefaseerd uitgerold. De komende weken zullen steeds meer Signcall-gebruikers de knop Tolkcontact tolk op afstand in hun app zien staan. Zij ontvangen hier ook apart bericht over.

Kijk voor meer informatie op www.tolkcontact.nl/tolkopafstand.
Wilt u gebruikmaken van Tolkcontact tolk op afstand? Neem dan contact met ons op contact@tolkcontact.nl.

Signcall

Wilt u gebruikmaken van Tolkcontact tolk op afstand? Om gebruik te kunnen maken van Tolkcontact tolk op afstand heeft u tolkuren (voor privésituaties, werksituaties en/of onderwijssituaties) nodig en specifieke software. Deze software heet Signcall. De software van Signcall maakt van uw smartphone, tablet of computer een beeldtelefoon. Deze software wordt volledig vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt de software aanvragen via de website van Signcall. Signcall regelt alles met uw zorgverzekeraar.