Zoeken in Tolkcontact

Terug naar boven

Onderzoek zoekt deelnemers die meerdere voorzieningen gebruiken

1 mei 2023

Heeft u een hulpmiddel, voorziening of jobcoach nodig om uw werk goed te doen? Dat zijn bijvoorbeeld: aangepast vervoer, communicatiehulpmiddelen, aangepaste stoelen of tafels. En gebruikt u naast die hulpmiddelen voor uw werk ook hulpmiddelen thuis of om een opleiding te volgen? Dan luisteren wij graag naar uw verhaal!

De hulpmiddelen of voorzieningen vraag je op verschillende plekken aan: bij UWV, gemeente, zorgverzekeraar, ga zo maar door. Heb je meerdere hulpmiddelen tegelijk nodig, dan moet je ook op meerdere plekken zijn voor het aanvragen van die hulpmiddelen. Vaak gaat dit goed, maar soms kan het lastig zijn. 

Wij horen graag van u hoe u het aanvragen van hulpmiddelen of voorzieningen vond gaan. We gebruiken de verhalen om de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid te laten weten wat mensen vinden van hulpmiddelen en voorzieningen aanvragen. U kunt ons helpen bij het schrijven van een goed rapport aan de minister. In dat rapport noemen we niet uw naam, uw deelname is anoniem. 

Wilt u ons vertellen hoe het aanvragen van hulpmiddelen/voorzieningen voor u is gelopen? Dan kunt u zich opgeven voor een gesprek van ongeveer een uur met één van de onderzoekers. U kunt zich hier aanmelden voor een gesprek: https://s.chkmkt.com/?e=316446&h=F7935B120877495&l=nl.

Heeft u vooraf vragen of opmerkingen over dit onderzoek? U kunt vragen en opmerkingen mailen aan Jildou Talman via jildou@beleidsonderzoekers.nl. Zij is een onderzoeker.